Advertisement:
Anonymous Login
12-05-2016 07:46 PM

View Issue Details Jump to Notes ]
IDProjectCategoryView StatusLast Update
0004368SMF 2.1[SMF 3.0 "Saguaro"] public2014-02-07 15:16
ReporterNorv 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusclosedResolutionsuspended 
Summary0004368: Limit to whole words should be removed for utf-8 forums
DescriptionPlease see for details:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=381650
Additional InformationI tend to think that we could solve this for 2.0 even. Opinions appreciated.
TagsNo tags attached.
Attached Files

-Relationships
+Relationships

-Notes

bugnote:0012574

[SiNaN] (Viewer)

I'm fine moving to 2.0.

bugnote:0013068

Mark Rose (Beta Tester)

It should be possible to change the regexp to work...

bugnote:0013069

Nibogo (Viewer)

Last edited: 2010-09-26 18:48

View 2 revisions

That require less than 2 minutes so can't see why cannot be done for 2.0, knowing our current stage simply remove the option for UTF-8 Forums seems to be the best way to go.

bugnote:0013151

Nibogo (Viewer)

I just installed a fresh SMF 2.0 with UTF-8, and I'm unable to reproduce this, I added MMM => kkk to censored words, when I tried QKMMMSS it's converted to QKkkkSS, if I mark the whole word option I don't have the same result, the returned string contains the MMM, but if I just type MMM it's property converted to kkk.

bugnote:0013152

Norv (SMF Friend)

You might want to try with the exact example in the linked topic, the censored word has international characters which might show the problem.

bugnote:0013153

Nibogo (Viewer)

Last edited: 2010-10-09 16:39

View 3 revisions

I tried with Ñ and ???? (isn't showned here but it's the same posted here: http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=363219.msg2612760#msg2612760), and I had the same result.

bugnote:0013245

IncognitoMuse (Viewer)

I do think it's dependent on PHP/PCRE version; the user who originally flagged this was having issues on a PHP 4 system. I can't seem to reproduce this on 5.2.13 myself.

bugnote:0013261

Nibogo (Viewer)

This should be moved to Saguaro then, I thought it was an issue that could be reproduced in every forum.

bugnote:0013657

groundup (SMF Friend)

Can we confirm this isn't an issue for >5.2.13?

bugnote:0014634

emanuele (Viewer)

I have to repeat the tests, but it seems than it works if SMF is installed directly in UTF8, but it doesn't work on converted forums even on new posts.

bugnote:0014959

arrowtotheknee (SMF Friend)

Moved to https://github.com/SimpleMachines/SMF2.1/issues/1189
+Notes
MantisBT (Modified for SMF Intergration)[^] Copyright © 2000 - 2010 Mantis Group